Twijfeltaal-bingo

Wil je resultaatgericht en helder met elkaar samenwerken? Dan is alertheid op taal een mooie manier om met weinig moeite grote stappen te zetten. In de twijfeltaal-bingo vind je allerlei woorden en zinnen die wij veel tegenkomen in teams en die de communicatie wollig, impliciet en onduidelijk kunnen maken. Hou de twijfeltaal-bingo erbij in een overleg en kijk wie het eerste bingo heeft. Op een lollige manier wordt je je samen bewust van het taalgebruik in het team. Vaak leidt dit al onmiddellijk tot meer helder taalgebruik. Vul je gegevens hieronder in en ontvang onze twijfeltaal-bingo.

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt de twijfeltaalbingo direct in je mailbox.

Vraag de twijfeltaalbingo aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Werkvormendag

Om onze nieuwste werkvorm te vieren, bieden we een dag aan voor trainers, coaches, leidinggevenden en HR professionals rond de werkvormen bij onze twee teamspellen: Het spel der ongeschreven regels en Olifant in de kamer. Het wordt een actieve en interactieve dag waarop je met de makers van de werkvormen aan de slag gaat!

Klik hier voor meer informatie

Training luie interventies met grote impact

Wil je patronen sneller leren zien? Veel meer luie interventies leren? Leren wanneer en hoe je deze interventies succesvol inzet? Welke basishouding dit van jou vraagt? Hoe je jouw eigen signalen van hard werken sneller herkent?

Kom dan naar onze driedaagse training ‘luie interventies met grote impact’. Klik hier voor meer informatie

Over Firijn

Firijn ontgrendelt de kracht van groepen.

Er zit zoveel meer in een soepel werkend team. Meer plezier, meer inzet, meer commitment, meer snelheid en vooral: meer resultaat. In omzet, in klanttevredenheid, in prestaties, in efficiency, in kwaliteit. Om dat er uit te halen, moet je soms wél stevig ingrijpen. En dan heb je aan ons een goeie.
We hebben een behoorlijk afwijkende werkwijze van de meeste andere coaches.

In alles wat we doen nemen we de groep als geheel als uitgangspunt – niet het individu. Omdat we geloven dat échte verandering, verandering die blijft, alleen in de onderlinge dynamiek kan plaatsvinden. Het is de interactie die teams kan bouwen en breken.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor je. En voor je team.