Zorg voor jezelf en elkaar
Voor teams die nog wel eens vergeten voor zichzelf en/of elkaar te zorgen

ZORG voor jezelf en elkaar

Je bent gewezen op dit programma omdat je behoort tot een doelgroep waar wij graag en vaak mee en voor werken, namelijk de zorg, de kinderopvang of het onderwijs. Juist nu is het van groot belang dat je goed voor jezelf en elkaar zorgt. Om goed voor anderen (patiënten, cliënten, leerlingen) te kunnen blijven zorgen is dat zelfs noodzakelijk.

Om je daarbij te ondersteunen biedt Firijn het programma 'ZORG voor jezelf en elkaar' aan. Een module waarin je 30 dagen dagelijks een korte opdracht of oefening ontvangt via de mail. Bij de module hoort een werkboekje waarin je aantekeningen kunt maken. De opdrachten en oefeningen doe je op een moment waarop het jou goed uitkomt en in jouw eigen tempo.

Door je dagelijks een bericht te sturen hopen we dat goed voor jezelf zorgen op jouw netvlies blijft. En door de afwisseling in opdrachten, visualisaties, (fysieke) oefeningen en tips hopen we dat je deze hectische periode goed kunt doorstaan.

Jouw investering

Je kunt dit programma individueel of als team volgen. Je kunt het ook inkopen voor jouw organisatie. We maken dan een programma op maat voor jullie.

Prijs per persoon bij individuele opgave: 49.95 euro

 

 

We baseren ons tijdens dit programma op onderzoek naar zelfcompassie van o.a. Kirstin Neff en Christopher Germer. Zij toonden aan dat mensen die zelfcompassie hebben gezonder gedrag laten zien (denk aan voldoende lichaamsbeweging, slaap, goed eten). Daarnaast zorgt werken aan zelfcompassie voor meer veerkracht in het omgaan met pijn, verdriet, moeite en tegenslag.

Door samen te werken aan zelfcompassie ontstaat er een gevoel van verbondenheid. Dit kan in deze pittige tijden helpen om weerbaar te blijven.

  

Als je je hebt aangemeld ontvang je elke dag een mail. De inhoud verschilt per dag. De ene dag ontvang je inspiratie, de andere dag een korte fysieke oefening, de volgende een stukje theorie, etcetera.

30 dagen lang ontvang je dagelijks een mail met een korte oefening, opdracht, visualisatie met allemaal als thema goed voor jezelf zorgen. Wij zorgen ervoor dat de oefeningen maximaal 5 min van jouw kostbare tijd kosten. Dus met minimale inspanning zoveel mogelijk resultaat boeken.

Voor wie?
Voor iedereen die goed voor zichzelf wil of moet zorgen om voor anderen te kunnen (blijven) zorgen.

Reacties op ZORG voor jezelf

“Kort en krachtig, toegespeeld op de situatie van nu.”

“Het programma helpt me om te focussen op waar ik blij van word en energie van krijg”

“Het helpt me om bewust stil te staan bij wat een situatie bij me oproept”

“Ik open elke dag mijn mail. Als ik deze dan zie, dan weet ik weer. Ik moet even vijf minuten gaan zitten en de mail serieus en met aandacht lezen. Ik weet dat dit me gaat helpen om beter voor mezelf te zorgen”

Andere programma’s die wij aanbieden

Teamcoaching & organisatieontwikkeling

Wil je de samenwerking in jouw team(s) duurzaam versterken?

Trainingen voor managers & teamcoaches

We helpen managers en teamcoaches om beter te teamcoachen

Individuele coaching voor managers

We helpen je met minder energie meer te bereiken