Leuk dat je ons artikel hebt gelezen en nu op zoek bent naar meer! Om luie interventies te leren inzetten, helpt het als je een aantal concrete zinnetjes paraat hebt. Die geven we je graag!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en dan ontvang je binnen drie dagen een hand-out met luie interventies die wij vaak inzetten in teams. Kijk voor meer tips ook eens naar ons blog.

Aanvragen handout luie interventies

Privacy

Blog

3 + 7 =

Training luie interventies met grote impact

Wil je patronen sneller leren zien? Veel meer luie interventies leren? Leren wanneer en hoe je deze interventies succesvol inzet? Welke basishouding dit van jou vraagt? Hoe je jouw eigen signalen van hard werken sneller herkent?

Kom dan naar onze driedaagse training ‘luie interventies met grote impact’. Klik hier voor meer informatie

Over Firijn

Firijn ontgrendelt de kracht van groepen.

Er zit zoveel meer in een soepel werkend team. Meer plezier, meer inzet, meer commitment, meer snelheid en vooral: meer resultaat. In omzet, in klanttevredenheid, in prestaties, in efficiency, in kwaliteit. Om dat er uit te halen, moet je soms wél stevig ingrijpen. En dan heb je aan ons een goeie.
We hebben een behoorlijk afwijkende werkwijze van de meeste andere coaches.

In alles wat we doen nemen we de groep als geheel als uitgangspunt – niet het individu. Omdat we geloven dat échte verandering, verandering die blijft, alleen in de onderlinge dynamiek kan plaatsvinden. Het is de interactie die teams kan bouwen en breken.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor je. En voor je team.