OVER LEONIE VAN RIJN

Annemieke over Leonie.
“Léonie beheerst de kracht om alleen al met haar aanwezigheid groepen in beweging te krijgen. Je voelt bij haar dat het oké is, dat je mag blunderen, dat spannende onderwerpen ineens niet meer zo spannend zijn. Een ander zou het holding space noemen, maar van die term krijg ik persoonlijk een beetje jeuk.

Ze kan lange tijd in stilte aanwezig zijn om ineens met een ogenschijnlijk simpele vraag of een foute grap voor reuring te zorgen. Goede reuring. Altijd met oog voor de context waarbinnen mensen werken. En met hun resultaten in het vizier.
Ze houdt mensen scherp maar zorgt er ook voor dat ze met mildheid naar hun eigen gedrag kunnen kijken. Dat doet ze ook voor mij als soms wat stuiterige, ongeduldige en overambitieuze businesspartner. Met Léonie naast me is mijn werk nog leuker en lichter en kan ik het beste uit mezelf halen”

Nu al verkocht? Zeker weten dat je Leonie over Annemiek niet ook nog even wilt lezen? Nee? Dan moet je het zelf weten. Maar: aarzel in elk geval niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor je. En voor je team.

Meer over Annemieke