Training ongeschreven regels

Training het spel der ongeschreven regels 

Ongeschreven regels zijn veel sterker dan de afspraken die wél op papier staan of expliciet zijn afgesproken. Dat wat niet vaststaat, maar wél rondzingt bij de koffie-automaat of ongezegd in de lucht hangt tijdens de vrijmibo, heeft véél meer effect op de output dan de expliciete afspraken.

Daar hebben wij dus iets voor ontwikkeld: het spel der ongeschreven regels. Het staat op nummer 1 in de spellen top 10 van Managementboek.

Wij willen teamcoaches, teams en hun leidinggevenden handvatten geven om spannende teamprocessen bespreekbaar te maken. Met dit spel geven we structuur en tips waardoor het makkelijker wordt voor teams om gevoelige zaken met elkaar te bespreken.

Jouw investering

 

Duur: 1 dag

Wanneer: najaar 2022. Datum volgt!

Prijs (ex btw): €495,-

Locatie: Amsterdam

 

Wij streven er in alles wat we doen naar om complexe teamzaken zo simpel mogelijk te maken. Onze eigen zoektocht om teams gemakkelijker over hun hardnekkige patronen in gesprek te brengen, leidde tot de ontwikkeling van ons spel der ongeschreven regels. Aanvankelijk ontwikkeld voor onszelf. Ons kindje. Zo voelde het ook. In 2018 besloten we het spel met alle werkvormen ook met andere teamcoaches, trainers en managers te gaan delen. Daar hoort natuurlijk ook een training bij. Waarin we je precies vertellen op welke manieren wij allemaal met het spel en de werkvormen werken, wat je kunt tegenkomen en hoe je daarmee omgaat. We vertellen het je niet alleen, we laten het je vooral ervaren. Het is een doe-dag, waarin je volop aan de slag gaat. Je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie en concrete werkvormen om de volgende dag mee aan de slag te gaan.

 

Thema’s tijdens deze praktische training:

  • Onze werkvormen
  • Inzicht in en herkenning van belangrijke groepsdynamische principes
  • Systeemgericht observeren
  • Teamcoachingsvaardigheden
  • Hoe begeleid je spannende momenten?
  • Jouw eigen rol en waartoe het team jou verleidt.

 

Voor wie?
Voor leidinggevenden en teamcoaches die op zoek zijn naar praktische tools om teams makkelijker en sneller naar resultaten kunnen coachen.

Volgende editie: najaar 2022. Datum volgt! Locatie: Naar Zee, Amsterdam (IJburg).

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze volgende trainingsdatum? Stuur ons dan even een email: info@firijn.nl

 

 

“Het was een topdag. Samen in korte tijd een goed team gevormd. Veel geleerd.” Mireille van der Zon, eigenaar Limited Edition training & coaching

“Wat een feestje!”  Pieter van Bakel. Associate partner bij OTV organisatieontwikkeling

Andere programma’s die wij aanbieden

Teamcoaching & organisatieontwikkeling

Wil je de samenwerking in jouw team(s) duurzaam versterken?

Trainingen voor managers & teamcoaches

We helpen managers en teamcoaches om beter te teamcoachen

Individuele coaching voor managers

We helpen je met minder energie meer te bereiken