0624228290

-> Training het Spel der ongeschreven Regels

 

Ongeschreven regels zijn veel sterker dan de afspraken die wél op papier staan of expliciet zijn afgesproken.

Dat wat niet vaststaat, maar wél rondzingt bij de koffie-automaat of ongezegd in de lucht hangt tijdens de vrijmibo, heeft véél meer effect op de output dan de expliciete afspraken.

Daar hebben wij dus iets voor ontwikkeld: het spel der ongeschreven regels. Het staat op nummer 1 in de spellen top 10 van Managementboek.

Wij willen teamcoaches, teams en hun leidinggevenden handvatten geven om spannende teamprocessen bespreekbaar te maken. Met dit spel geven we structuur en tips waardoor het makkelijker wordt voor teams om gevoelige zaken met elkaar te bespreken.

 

In deze training krijg je spelenderwijs zicht op de cultuur en ongeschreven regels in jouw team(s). Daarnaast leer je hoe je het spel der ongeschreven regels op een goede manier begeleidt. Je gaat aan de slag met onze werkvormen.
Er is ruimte voor jouw vragen en dilemma’s en je gaat oefenen met verschillende situaties die zich kunnen voordoen in jouw team. Ook krijg je handvatten voor de noodzakelijke vervolgstappen.

Thema’s tijdens deze praktische training:

  • Onze werkvormen
    Inzicht in en herkenning van belangrijke groepsdynamische principes
  • Systeemgericht observeren
  • Teamcoachingsvaardigheden
  • Hoe begeleid je spannende momenten?
  • Jouw eigen rol en waartoe het team jou verleidt.

Nu al in? Hieronder kun je je aanmelden. Of: lees eerst even ons boek. Of koop ons spel. Kom je er zelf niet uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor je. En voor je team.

 

Nieuw boek!Samenwerken voor gevorderden

Geloof jij dat de samenwerking binnen jouw organisatie nog veel beter kan? Minder energie mag kosten? Meer mag opleveren?

In 'Samenwerken voor gevorderden' krijg je praktische tips om de samenwerking tussen jou en jouw collega’s duurzaam te versterken. We doen dit aan de hand van 20 herkenbare verhalen over samenwerken. Je leert hoe 1 + 1 echt 3 wordt, zodat jullie samen topprestaties leveren.

Bestel hier jouw exemplaar.